Er is geen feest,als migi's niet is geweest.

Migi’s popcorn- en suikerspin machines doen het goed op kinderfeestjes, maar de volwassenen kunnen er ook vaak geen genoeg van krijgen!

Popcorn

De geur die vrijkomt bij het maken van popcorn doet uw gezelschap watertandend verlangen naar een heerlijk zakje popcorn. Vrijwel alles wordt leuker als u er popcorn bij serveert en bijna iedereen houdt ervan. Als u echt vrienden wilt maken, huurt u een popcornmachine of Migi's in om van ieder kinderfeest of evenement een succes te maken. Elk feestje is uniek. Daarom hechten wij veel waarde aan het leveren van maatwerk en individueel advies. Inclusief een perfect op uw wensen afgestemde logistiek. Al deze elementen zorgen ervoor dat uw feest vlekkeloos verloopt, van de voorbereidingen tot en met de schoonmaak van de suikerspinmachine en/of popcornmachine. Met één aanspreekpunt regelt u al het materiaal dat u nodig heeft.

Suikerspin

Suikerspin machine huren Veel kinderen zijn er dol op: de suikerspin. Verwen uw gasten met deze zoete versnapering, die vers op locatie door een begeleider van Migi's Service voor u wordt gedraaid. U doet het liever zelf? Ook dat mag. De populairste kleur is roze, maar ook geel, wit, blauw en oranje behoren ook tot de mogelijkheden.

Churros

Churros op kinderfeestjes & evenementen? Migi's Churros / Machine is te boeken & te huur voor Partijen, Bedrijfsfeesten, Bruiloften, Festivals & Evenementen door heel Nederland & Belgie. Voor vragen, prijsopgave en/of boekingen neem geheel vrijblijvend contact met Migi's Service op. Ons “LEKKERS” is natuurlijk ook te bestellen voor traktaties e.d.

Pannenkoeken

Pannenkoekenfeestje Kinderen kun je altijd blij maken met een pannenkoekenfeestje. Pannenkoekenfeestjes vallen altijd in goede aarde en zowat iedereen is er dol op. Je kunt niet alleen pannenkoeken of poffertjes geserveerd krijgen, maar op sommige locaties mag je ze ook zelf klaarmaken. Een hartstikke leuke activiteit waarbij je kunt ontdekken hoe dat werkt en hoe het komt dat ze zo lekker smaken. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes maar vast uit. Kunnen jullie straks heerlijk gaan smullen!

Sluit Menu