Preventie beveiliging

Bij Preventieve Beveiliging moet u denken aan goederen en middelen die belang hebben bij de veiligheid van u of uw huis/kantoor. Allereerst zullen wij langskomen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en met welk doeleinde de middelen ingezet zullen/moeten worden. De middelen en goederen die hiervoor gebruikt zullen worden, worden eerst overlegd samen met u. In samenwerking met ons vaste, professionele en gecertificeerde partner kunnen wij bijna alles op het gebied van beveiligingstechniek installeren bij u thuis, kantoor of voertuig. Professionele bekabelde- en draadloze Camera- en/of Alarminstallaties, geïntegreerde intercomsystemen, domotica systemen etc. Voor meer informatie en mogelijkheden, neemt u contact met ons op.

Object beveiliging

Object beveiliging

Soms zijn alleen camera’s niet genoeg voor de beveiliging van een object en is er behoefte aan iemand die ter plaatse kan handelen. Bij objectbeveiliging staat logischerwijs een bepaald (kostbaar) object centraal waarop middels een beveiligings-, portiers- of receptiedienst toezicht wordt gehouden. Een beveiliger controleert alle voor het object vitale ruimtes met regelmatige controlerondes en signaleert zo eventuele onregelmatigheden tijdig.

Tijdens de controlerondes ligt de focus op alle zaken die het object of de organisatie mogelijk schade kunnen toebrengen: van goed sluitende ramen en deuren tot werkende alarmsystemen en klimaatbeheersingssystemen. Onregelmatigheden worden zo in de kiem gesmoord. Verder behoort het sleutelbeheer, ontvangen en registreren van bezoekers, beantwoorden van de telefoon en de uitvoer van toegangscontroles tot de taken van onze objectbeveiligers. Ons team van ervaren objectbeveiligers worden ingezet op uiteenlopende locaties en bij verschillende typen objecten.

Sluit Menu